Algemene voorwaarden

De volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de zakelijke relatie tussen het domein en de subdomeinen van Gratisveilingen.nl (hierna: "Gratisveilingen.nl") en onze gebruikers. Gratisveilingen.nl staat ingeschreven met KVK: 58984445 en BTWNR: NL853266840B01. Gratisveilingen.nl te gebruiken, accepteert de gebruiker de volgende Algemene Voorwaarden, evenals de werkmethode van Gratisveilingen.nl zoals beschreven op onze website. Eventuele variaties of veranderingen in de volgende Algemene voorwaarden zijn slechts bindend indien schriftelijk overeengekomen. Wij adviseren om de Algemene Voorwaarden volledig door te nemen alvorens deel te nemen aan een van onze veilingen. Advies over bieden, artikelen of andere informatie op onze website, zoals onder de paragraaf "Hoe het werkt", zijn slechts suggesties, en vormen geen verzekering. Gratisveilingen.nl is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor handelingen die een gebruiker van onze website onderneemt of de handelingen van een persoon die wellicht deze informatie of ander schriftelijk materiaal heeft gelezen, of daarvan in kennis is gesteld.

Bevoegdheid

Om deel te nemen aan Gratisveilingen.nl, dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Registratie

Gratisveilingen.nl behoudt zich het recht voor om het aantal gebruikers per huishouden te beperken. Gebruikers mogen geen misleidende informatie verstrekken. Accounts zijn niet overdraagbaar. Wanneer u een gebruikersnaam kiest, mag deze in geen geval ongepast zijn of aanstootgevend t.a.v. andere personen. Daarnaast kan en mag een gebruiker geen gebruikersnaam kiezen die misleidend is of reclame maakt voor andere websites. Gratisveilingen.nl behoudt zich het recht een gebruikersaccount te wijzigen of te verwijderen bij overtreding van deze voorwaarden. Iedere bieder is te allen tijde verantwoordelijk voor het gebruikersaccount en inlog gegevens. Iedere bieder dient de gegevens zorgvuldig voor zichzelf te houden en deze gegevens in geen enkel geval door te geven aan derden. U kunt uw account zelf verwijderen via de dashboard of u kunt ons een mail sturen.

Bieden

Gebruikers hebben het recht om te bieden d.m.v. een enkelvoudig bod of een autobieding. Als ee bod is geplaatst, wordt deze afgetrokken van het gebruikersaccount en kan het bod niet worden terugbetaald. Autobiedingen stellen gebruikers in staat om te bieden op veilingen, waarbij ze zelf niet aanwezig zijn. Zij functioneren volgens de specifieke parameters die de gebruiker opgegeven heeft. Het is verboden voor gebruikers om alternatieve biedsoftware te gebruiken. Dit zal leiden tot onmiddellijke diskwalificatie.

Hoe werken de veilingen van Gratisveilingen.nl

Elk geplaatst bod stelt de resterende veilingtijd terug met een verlenging van 10 - 30 seconden. Deze verlenging is afhankelijk van de huidig lopende veilingtijd. De veiling eindigt wanneer er geen nieuwe bod is geplaatst voordat de teller op nul staat.

Biedingen worden enkel geplaatst, wanneer deze verzonden en ingevoerd zijn in het systeem van Gratisveilingen.nl. Dit neemt normaal 1 seconde in beslag. Gratisveilingen.nl stelt zich niet aansprakelijk voor technische fouten die ervoor zorgen dat een bieding niet geplaatst wordt of vertraagd geplaatst wordt. Dit includeert en is niet begrensd op, defect in gebruikers apparatuur, technische fouten veroorzaakt door uw internet-provider en vele internet-verkeer. 

Gratisveilingen.nl behoudt zich het recht voor om veilingen te schorsen, de biedingtijd van lopende of toekomstige veilingen te herzien, en gesloten veilingen te heropenen bij vermoeden van eventueel misbruik.

Het winnen van producten

Gratisveilingen.nl zal het artikel binnen 2 - 28 dagen na het winnen van een veiling de product leveren.

Tenzij anders vermeld, worden producten met fabrieksgarantie geleverd. Gratisveilingen.nl stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele problemen met derden, die uw account transacties kunnen beïnvloeden. Is er een verdenking van een transactiefout, bent u verplicht Gratisveilingen.nl direct te informeren. In het geval dat Gratisveilingen.nl niet in staat is om een product te leveren, omdat het product niet in voorraad is, een te lange levertijd heeft of om andere redenen, dan zal Gratisveilingen.nl ter vergoeding een bedrag aan de gebruiker uitbetalen, dat gelijk staat aan de kleinhandelswaarde van het product.

Dienststoringen

Mogelijk kunnen er storingen optreden buiten de zeggenschap van Gratisveilingen.nl. In dergelijke gevallen zullen de lopende veilingen tijdelijk worden opgeschort en het hoogste bod zal worden gehandhaafd. Veilingen worden hervat zodra de technische storingen zijn verholpen. Gratisveilingen.nl behoudt zich het recht voor om de datum of sluitingstijd van een veiling te wijzigen, mocht een dergelijke onopzettelijke storing optreden. Gebruikers die bieden op tijdelijk opgeschorte veilingen, hebben geen recht op terugbetaling van de biedingen.

Privacybeleid

Informatieverzameling en gebruik Gratisveilingen.nl is de exclusieve eigenaar van alle informatie op deze website. Tenzij daartoe door de wet verplicht, zullen wij geen door u verstrekte informatie zonder toestemming delen, verkopen of verspreiden.

Registratie

Bij de registratie dient de gebruiker ons te voorzien van een e-mailadres. Nadat u bent geregistreerd, raden wij u aan om naar "Mijn account" te gaan, en uw naam (zoals op de kredietkaart vermeld) en het verzendadres in te vullen. Met de informatie die u ons verstrekt kunnen wij u toegang verlenen tot alle onderdelen van onze website en de goederen of de door u gevraagde diensten leveren. Daarmee kunnen wij u ook factureren en, indien nodig, contact met u opnemen; daarom is het belangrijk om ons de juiste gegevens te verstrekken. Uw gegevens kunnen ook worden gebruikt ter beheer, ondersteuning, verbetering en ontwikkeling van ons bedrijf.

Gegevens t.a.v. derden

Uw persoonlijke gegevens kunnen worden doorgegeven aan derden, indien dit noodzakelijk is om een betalingstransactie of een zakelijk transactie met onze partners te verwerken. Bovengenoemde derden zijn uitsluitend gerenommeerde bedrijven die strikt voldoen aan de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming.

image
image
retweet
fblike